Heufdmenu losdoon

Coat_of_arms_of_Voorst.png(207 × 300 beeldpunten, bestaandsgrootte: 4 kB, MIME-type: image/png)

Dit is n edeeld bestaand op Wikimedia Commons en ku'j oek gebruken veur aandere projekten. De beschrieving van t bestaand dergindse, steet hieronder.

Beschrieving

Beschrieving
English: Coat of arms of Voorst, province of Gelderland, The Netherlands.
Nederlands: Wapenschild van de gemeente Voorst, provincie Gelderland, Nederland.
Daotum
Bron http://www.ngw.nl/v/voorst.htm
Auteur Ralf Hartemink
Toestemming
(Hergebruuk van dit bestaand)
NGW Logo.svg This image is taken from www.ngw.nl Heraldry of the World
an international civic heraldry site by Ralf Hartemink.

Beschrieving

Green copyright.svg
Wapen van een Nederlands overheidslichaam

Deze afbeelding is een wapen van een (voormalig) Nederlands overheidslichaam; zoals een gemeente, provincie, waterschap of bisdom. Deze wapens staan geregistreerd in het officiële register van de Hoge Raad van Adel [1], en was/wordt gebruikt door het desbetreffende overheidlichaam aan wie het wapen per Koninklijk Besluit is verleend. Het is iedereen toegestaan een afbeelding van het wapen te gebruiken, zolang aan enkele voorwaarden is voldaan, zie de Ministeriële circulaire memo MinBiZa (Dutch).

Volgens de Nederlandse wetgeving het gebruik van een wapen is dus vrij toegestaan en daarom in het publiek Domein. Iedereen kan een wapen tekenen (op papier of electronisch) in zijn/haar eigen stijl gebaseerd op de beschrijving van het Koninklijk Besluit. Een dergelijk wapen geldt als het wapen van het overheidslichaam en kan ook zo genoemd worden binnen de restricties van bovenstaande circulaire. Echter, op iedere afzonderlijke tekening ligt auteursrecht van de maker van die tekening. Gebruik van een dergelijke tekening vereist dus toestemming van de rechthebbende; de tekenaar, niet het overheidslichaam.

Deutsch | English | Nederlands | +/−

Bestaandsgeschiedenisse

Klik op n daotum/tied um t bestaand te zien zo as t to was.

Daotum/tiedMiniatuuraofbeeldingGrootteGebrukerOpmarkingen
zo as t noen is17:37, 19 jan 2008Miniatuuraofbeelding veur versie van 17:37, 19 jan 2008207 × 300 (4 kB)Kameraad Pjotrtransparent background
13:37, 3 sep 2007Miniatuuraofbeelding veur versie van 13:37, 3 sep 2007200 × 289 (6 kB)Havang(nl){{Information |Description=Coat of arms of Voorst |Source=Originally from [http://nl.wikipedia.org nl.wikipedia]; description page is/was [http://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Image%3AVoorst_wapen.png_ here].<br/> (Original text : ''http://www.ngw.nl

Globaal bestaandsgebruuk

De volgende aandere wiki's gebruken dit bestaand:

  • Gebruuk in ro.wikipedia.org