Bestaand:Kasteel bredevoort 1597.jpg

Oorsprungelik bestand(1.200 × 900 bealdpunten, bestandsgroutde: 1,56 MB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand kümt van Wikimedia Commons en kan ouk in andere projekten gebruked weasen. De syde mid de beskryving van et bestand steyt hyrunder.

Beskryving

Beskryving
English: Castle of Bredevoort 1597
Nederlands: Kasteel van Bredevoort 1597
Dåtum
Bron Prent: Vogelvlucht van Bredevoort met opstanden van gebouwen en huizen met afbeelding van krijgshandelingen tijdens de Tachtigjarige Oorlog.
Autöör uitgegeven in 1618 te Leiden door J.J. Orlers in Warhafftige Beschreibung und Eigentliche Abbildung aller Zuge und Victorien,..., J.J. Orlers en H. van Haestens.

Licensy

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

Bestandsgeskydenisse

Klik up een datum/tyd üm et bestand te seen so as et destyds was.

Datum/tydMiniatuurafbealdingGroutdeGebrukerKommentaar
aktueel06:09, 17 jun 2009Miniatuurafbealding vöär versy van 06:09, 17 jun 20091.200 × 900 (1,56 MB)Arch{{Information |Description={{en|1=Castle of Bredevoort 1597}} {{nl|1=Kasteel van Bredevoort 1597}} |Source=Prent: Vogelvlucht van Bredevoort met opstanden van gebouwen en huizen met afbeelding van krijgshandelingen tijdens de Tachtigjarige Oorlog. |Author

Dit bestand wördt up de volgende syde gebruked:

Globaal bestandsgebruuk

De volgende andere wikis gebruken dit bestand:

Metadata