Oorsprungelik bestand(SVG-bestand, uutgangsgroutde 76 × 76 bealdpunten, bestandsgroutde: 3 kB)

Dit bestand kümt van Wikimedia Commons en kan ouk in andere projekten gebruked weasen. De syde mid de beskryving van et bestand steyt hyrunder.

Beskryving

Beskryving simple exlamation mark, looks good on darker background
Dåtum
Bron Eigen wark
Autöör Wuzur

Licensy

Ik, de autöörsrechtholder van dit wark, geave disse media uut under de volgende licensy:
Public domain Ik, de auteursrechthebbende van dit werk, geef dit werk vrij in het publieke domein. Dit is wereldwijd van toepassing.
In sommige landen is dit wettelijk niet mogelijk; in die gevallen geldt:
Ik sta iedereen toe dit werk voor eender welk doel te gebruiken, zonder enige voorwaarden, tenzij zulke voorwaarden door de wet worden voorgeschreven.

Deze afbeelding wordt gebruikt op een gebruikerspagina van een Wikimedia-gebruiker en staat op Commons volgens regels gesteld op Commons:Project scope#File in use on Commons only: "het uploaden van een klein aantal afbeeldingen (zoals die van uzelf) voor het gebruik op uw persoonlijke gebruikerspagina op Commons" of Commons:Project scope#File in use in another Wikimedia project: "het uploaden van een klein aantal afbeeldingen (zoals die van uzelf) voor het gebruik op uw persoonlijke gebruikerspagina op een ander project is toegestaan."
Indien de afbeelding niet meer wordt gebruikt kan deze voor verwijdering in aanmerking komen omdat deze geen educatieve doel heeft.


Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

maker Nederlands

Waarde zonder Wikidata-item

18 mei 2008

Bestandsgeskydenisse

Klik up een datum/tyd üm et bestand te seen so as et destyds was.

Datum/tydMiniatuurafbealdingGroutdeGebrukerKommentaar
aktueel19:07, 18 mei 2008Miniatuurafbealding vöär versy van 19:07, 18 mei 200876 × 76 (3 kB)Wuzur{{Information |Description=simple exlamation mark, looks good on darker background |Source=own work |Date=2008-05-18 |Author= Wuzur |Permission=see below |other_versions= }} ==Licensing== {{self|PD-self}} {{userpageimage}} [[Category:Exc

Dit bestand wördt up de volgende syde gebruked:

Globaal bestandsgebruuk

De volgende andere wikis gebruken dit bestand:

Globaal gebruuk van dit bestand bekyken.