Verskil tüsken versys van "Harskamp"

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Alexbot (Oaverleg | bydragen)
K bot derbie: fr:Harskamp
Geen bewerkingssamenvatting
Regel 1:
'''Harskamp''' is een daarp in 't noordoosten van de gemeente [[Ede (gemeente)|Ede]] in de [[Nederlaand|NederlaanseNederlanse]] previnsie [[GelderlaandGelderland]], elegen op de rand van de [[Veluwe]] en de [[Gelderse Vallei]]. 't Daarp het 3.470 inwoeners (2004). De postcodes beginnen mit 6732.
 
Harskamp is de plek waor 't Infanterie Schietkamp Harskamp is evestigdzit dat op 1 september 1899 in gebruuk war eneumen werd. Hier worren jaorlijks tussen de 110.000 en 140.000 schutters of-ericht.
Der iszitten oek een antalpaor defensiemusea evestigddefensiemuseums: 't [[Infanterie]]museum, 't Infanterie Schietkamp-museumSchietkampmuseum, de historische verzaomeling van de [[Nationaole Reserve]] en 't smalspoormuseum.
In 't luchtruum boven 't schietkamp zit een bepaarkingsgebied (EHR 9). Dit vuufhoekige gebied het een diameter van ongeveer 7 km en begint van de groend tot 1707 m boven de groend. Dit gebied is meestal deurdeweeks actief. As 't gebied actief is maggen der gien vliegtugen vliegen.
 
In 't luchtruum boven 't schietkamp zit een bepaarkingsgebied (EHR 9). Dit vuufhoekige gebied het een diameter van ongeveeroengeveer 7zeuven kmkilemeter en begint van de groend tot 1707 m boven de groend. Dit gebied is meestalmeestentieds deurdeweeks actief. As 't gebied actief is maggen der gien vliegtugen vliegen.
't Daarp is mit name bekend vanwege 't toerisme en de anwezigheid van campings en recreaotieparken vanwege de rustige ligging an de rand van de [[Veluwe]]. 't Is oek een iezig [[christendom|christelijk]] daarp: bie de gemeenteraodsverkiezingen van 2006 behaolde de SGP hier 50,26% van de stemmen, de drie christelijke partieën saomen ruum driekwart. 't Daarp het een hervormde en een gereformeerde [[kaark]].
 
't Daarp is mit nameveural bekend vanwege 't toerisme en de anwezigheid van campings en recreaotieparkenrecreasieparken vanwege de rustige ligging an de rand van de [[Veluwe]]. 't Is oek een iezig [[christendom|christelijk]] daarp: bie de gemeenteraodsverkiezingen van 2006 behaolde de SGP hier 50,26% van de stemmen, de drie christelijke partieën saomen ruum driekwart. 't Daarp het een hervormde en een gereformeerdegriffermeerde [[kaark]].
 
[[Kattegerie:West-Veluws artikel]]