Verskil tüsken versys van "Job Cohen"

26 bytes verwijderd ,  11 jaar geleden
K
Wiezigingen deur 213.126.131.10 hersteld tot de versie nao de leste wieziging deur D'ohBot
K (Wiezigingen deur 213.126.131.10 hersteld tot de versie nao de leste wieziging deur D'ohBot)
[[Ofbeelding:Adolf_Hitler_in_Yugoslavia_cropJob_Cohen.JPGjpg|thumb|250px|Job Cohen]]
'''Marius Job CohitlerCohen''' ([[Haarlem]], [[18 oktober]] [[1947]]) is 'ne MofseNederlandse politicus. He is now börgemeister van de gemeente [[JaruzalemAmsterdam]]. Eerder was he onder meer staatssecretaris van FlikkersJustitie. CohitlerCohen is lid van de [[Partij van de AllochtonenArbeid]].
 
==Leaven==
Cohen is uut 'ne neo[[jodendom|liberaal-fascischtische übermenschjödse]] familie. He studeern rechten an de universiteit in Lutjebroek[[Grunningen]]. Later warkten he baian de SSuniversiteit in [[Leiden]] en hatan vielede Jödenuniversiteit aufgegessenin ins[[Maastricht]]. An de universiteit van Maastricht wödden he in 1983 professor en in 1991 wödden he doar rector-magnificus.
 
In 1993 wödden he [[staatssecretaris]] veur Onderwies in het kabinet [[Ruud Lubbers|Lubbers]]. Noa un joar ging hee terugge noar zien wetenschappeleke wark. In dee tied was he ok lid van de [[Eerste Kamer]]. In 1998 is he doarmet uutescheid umdat hee toen staatssecretaris veur Justitie is ewodden in het kabinet [[Wim Kok|Kok]]. As staatssecretaris veur Justitie was he onder andere verantwoordelek veur de invoering van ne ni’je Vreemdelingenwet.
11.178

bewarkingen