Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Erik Warmelink (Oaverleg | bydragen)
→‎Vlag van Enschede: De kleuren van de Nederlandse en Luxemburgse vlag zijn ook "zo goed als gelijk"
Krinkle (Oaverleg | bydragen)
Regel 97:
::::De kleuren van de Nederlandse en Luxemburgse vlag zijn ook "''zo goed als gelijk''". [[:Ofbeelding:Flag enschede2.gif]] was in gebruik en dan heb je er maar vanaf te blijven, zolang het de wet (meestal: auteurswet) niet overtreedt. Ik maak hier overigens geen vergelijking, zoals ik al zei, die vergelijking ''kunnen'' we{{Info|1=de 'exclusieve' wij; zonder de aangesprokene}} niet meer maken omdat jij zo nodig je knopjes moest gebruiken.
::::De "Skipped" op http://toolserver.org/~delinker/index.php?image=Flag_enschede2.gif&status=&max=50&replacer=1 lijkt ook duidelijk te maken, waarom je deze afbeelding uitkoos, Zo vaak editten wij niet [http://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=Энсхеде&diff=25048709&oldid=25011140 na elkaar] op ru.wikipedia.org, en al helemaal zelden binnen 8 uur na elkaar. [[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 11:09, 2 jun 2010 (CEST)
:::::Beste Erik, <br />Ik heb absoluut geen behoeft aan dit soort berichten wat zou suggereren dat ik je achtervolg en graag afbeeldingen verwijder. Wat ik doe is oncontroversiële opruiming op Commons. Er waren twee dezelfde afbeeldingen aanwezig op Commons die ik in een categorie naast elkaar zag staan. Ik heb ze daarop grondig vergelijken en toen de robot CommonsDelinker opdracht gegeven waar het duplicaat in gebruik is deze automatisch te vervangen met de andere. De robot doet dit op basis van de [[Speciaal:Globaal_gebruuk|Globaal_gebruuk]]-functie. Op de Russische Wikipedia was de afbeelding in gebruik binnen een Infobox, de robot kon deze niet herkennen of vervangen (wat de [http://toolserver.org/~delinker/index.php?image=Flag_enschede2.gif&status=&max=50&replacer=1 Skipped] is), dus heb ik deze na de hand handmatig vervangen. Het feit dat jij daar 8 uur eerder ook rondliep is louter toeval. Als je daar graag spannende verhaaltjes over wilt schrijven, ga dan vooral je gang.
::::: Mogelijk geloof je het niet, dus is de afbeelding even tijdelijk teruggeplaats: <br /> [[File:Flag enschede2.gif|50px]] [[File:Flag enschede.gif|50px]]
::::: Zoals je ziet zijn de kleuren gelijk. Wel zie ik nu een verschil in rand; de linker (de verwijderde) heeft een (dikkere) rand om de afbeelding. Al sinds enkele jaren zit de functie om een rand ergens om heen te doen ingebouwd in de wiki software, een afbeelding kan daarom beter functioneren zonder rand zodat de afbeelding zowel met ( [[File:Flag of Enschede.svg|25px|border]] ) als zonder ( [[File:Flag of Enschede.svg|25px]] ) gebruikt kan worden. Om die reden heb ik de GIF-versie zojuist ook randloos gemaakt. Groet, --[[Gebruker:Krinkle|Krinkle]] 13:39, 2 jun 2010 (CEST)