Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Erik Warmelink (Oaverleg | bydragen)
Mathonius is dudeleker as "jij"
Mathonius (Oaverleg | bydragen)
reactie op Erik Warmelink, reactie op Droadnaegel en Woolters
Regel 37:
::::Over "''Dat verklaart waarom ik op deze wiki terechtkwam, aangezien Silver Spoon deelnemer is aan dat vandalismebestrijdingsteam''": Dat bedoelde je vast anders, je zegt nu dat Mathonius hier komt, omdat Silver_Spoon lid is van het SWMT; veel dichter bij toegeven dat beide accounts jouw sokpoppen zijn, kun je niet komen.
::::Over fair: als jij/jullie al twee personen zijn, is twee tegen een ook niet fair (en [[Speciaal:Biedragen/Mentifisto]] lijkt mij geen toeval). --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 22:21, 23 jan 2011 (CET)
 
:::::In ieder geval bedankt dat je bereid bent je verdenkingen in het Nederlands te uiten. Ik ben '''niet''' Silver Spoon '''noch''' Mentifisto. Dat kan ik logischerwijs niet bewijzen, dus het is niet ''fair'' om mij lastig te blijven vallen met zulke beschuldigingen. By the way, ik heb geen van beiden in enige discussie met jou gelijk gegeven of in hun standpunt gesteund. Kan op deze Wikipedia ook een checkuserverzoek gedaan worden? Je kunt prima iemand verdenken en diegene daarvan op de hoogte stellen, maar als die verdenking niet bewezen kan worden, dan houdt het gewoon op, hoe zuur dat ook voor jou zal zijn. Mocht je hier niet mee ophouden, dan ben je op den duur slechts bezig mij zwart te maken en dat is niet iets wat ik domweg zal accepteren. Met vriendelijke groet, [[Gebruker:Mathonius#top|Mathonius]] ([[Overleg gebruker:Mathonius#top|overleg]]) 00:42, 24 jan 2011 (CET)
 
:Ik heb bovenstaande discussie gelezen, en vind het jammer dat het dreigt te ontaarden in "Nederlandse" wiki toestanden/conflicten. Ik vind dit een moeilijk geval, omdat ik met beide gebruikers mee kan leven, dus laat ik een poging doen tot conflictbemiddeling.
Regel 52 ⟶ 54:
::Ik har gistern n lieksoortig verhaal eskreewn, en hebbe n uur etwiefeld o'k t zol vaste legn, oeteandelik nit edoan. Daanksweard Droadnaegel. Mathonius, vie hopt a'j ondaanks de meendere anvaank toch nog wille zöalt hebn van t metwoarkn an disse wiki.
::Ik had gisteren een soortgelijk stuk geschreven, en heb een uur getwijfeld of ik het zou opslaan en het uiteindelijk niet gedaan. Enorm bedankt, Droadnaegel. Mathonius, we hopen dat je, ondanks de mindere start, toch plezier zult beleven van het meewerken aan deze wiki. [[Gebruker:Woolters|Woolters]] 14:56, 23 jan 2011 (CET)
 
:::Beiden bedankt voor jullie berichten. Gelijk die ongefundeerde beschuldigingen kwamen mij nogal rauw op 't dak vallen, maar goed... ik heb hierboven tevens een reactie gegeven op Eriks bericht en ik hoop dat dat voldoende is. Mijn plezier op Wikipedia laat ik uiteraard door niemand vergallen. :) Met vriendelijke groet, [[Gebruker:Mathonius#top|Mathonius]] ([[Overleg gebruker:Mathonius#top|overleg]]) 00:42, 24 jan 2011 (CET)