Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Erik Warmelink"

885 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
→‎es:Re:Punt: Voor zover ik weet, ben ik niet aan je voorgesteld, maar gezien je schuilnaam kan ik dat niet zeker weten
(→‎es:Re:Punt: reactie)
(→‎es:Re:Punt: Voor zover ik weet, ben ik niet aan je voorgesteld, maar gezien je schuilnaam kan ik dat niet zeker weten)
:Schuilnaampje, je moet niet hier je fout uitleggen, maar op [[Overleg gebruker:84.87.182.195]]. Wat mij betreft, wordt [[Gebruker:Savh]] voor eeuwig afgesloten, het onderliggende IP-adres voor een week en alle sokjes voor eeuwig, maar met de overlegpagina open voor hun commentaar (en de uitleg dat om gedeblokkeerd te worden, "ik ben Savh niet" volstaat). Voor de laatste twee blokkades zullen we hier eigen checkusers moeten hebben. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 20:04, 30 apr 2011 (CEST)
::En nogmaals hier, Erik. Doe eens even aardig tegen hardwerkende vandalismebestrijders; zo te lezen bedoelde hij het goed. [[Gebruker:Trijnstel|Trijnstel]] 20:15, 30 apr 2011 (CEST)
:::Voor zover ik weet, ben ik niet aan je voorgesteld, maar gezien je schuilnaam kan ik dat niet zeker weten. Ik ben Erik_Warmelink/[[gebruker:Erik Warmelink]] voor sok- dan wel vleespopjes van Oscar van Dillen. Savh is [[Speciaal:Biedragen/Savh|hier]] geen hardwerkende vandalismebestrijder, maar een schuilnaampje die (gemiddeld te vaak) verbeteringen terugdraait. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]]
::Oh ja en nog iets. Hoe kom jij erop dat Savh gebruik zou maken van sokpoppen? Niet zo aardig om mensen onterecht van sokpopmisbruik te beschuldigen... [[Gebruker:Trijnstel|Trijnstel]] 20:17, 30 apr 2011 (CEST)
:::Zowel Savh als Trijnstel zijn sokpoppen, die gebruikt worden door (naar ik hoop) iemand die alleen die ene sokpop gebruikt. Waar beschuldigde ik de persoon achter de sokpop van sokpop'''mis'''bruik? Het zou onaangenaam zijn als mensen die hetzelfde IP-adres gebruikten, werden afgesloten vanwege de stommiteiten van Savh. Ik had het nog niet over sokpop*mis*bruik. Maar vertel eens, wat trok Trijnstel/Savh naar nds-nl.wiki? --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]]
7.703

bewarkingen