Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Erik Warmelink"

260 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
→‎es:Re:Punt: "Grapjes" over iemands naam zijn vooral erg stom. Nogmaals mijn excuses.
(→‎es:Re:Punt: reactie)
(→‎es:Re:Punt: "Grapjes" over iemands naam zijn vooral erg stom. Nogmaals mijn excuses.)
:::Zowel Savh als Trijnstel zijn sokpoppen, die gebruikt worden door (naar ik hoop) iemand die alleen die ene sokpop gebruikt. Waar beschuldigde ik de persoon achter de sokpop van sokpop'''mis'''bruik? Het zou onaangenaam zijn als mensen die hetzelfde IP-adres gebruikten, werden afgesloten vanwege de stommiteiten van Savh. Ik had het nog niet over sokpop*mis*bruik. Maar vertel eens, wat trok Trijnstel/Savh naar nds-nl.wiki? --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]]
::::Ik ga hier niet eens op in - dit is werkelijk te belachelijk voor woorden. [[Gebruker:Trijnstel|Trijnstel]] 21:54, 30 apr 2011 (CEST)
:::::Mijn excuses, dat je ouders je Trijnstel hebben genoemd en je geen achternaam hebben gegeven, is al niet leuk. "Grapjes" over iemands naam zijn vooral erg stom. Nogmaals mijn excuses. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 21:58, 30 apr 2011 (CEST)
:Ik vraag je vriendelijk op te houden met trollen op mijn Spaanse overlegpagina, of het zou kunnen leiden tot een blok, zoals op nlwiki. Het gaat trouwens over een "stomiteit", niet meerdere. Het is niet nodig om zo tekeer te gaan om één punt. Groeten, [[Gebruker:Savh|Savh]] 21:42, 30 apr 2011 (CEST)
::Dag gebruiker achter de schuilnaam Savh, je volgende vandalisme hier, zal ik niet op je thuispagina (op [[:es:]]) bespreken. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 21:47, 30 apr 2011 (CEST)
7.703

bewarkingen