Verskil tüsken versys van "Wikipedia:Praothoek"

Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Ciell (Oaverleg | bydragen)
Regel 1.171:
#Oost-Veluws: +2
|}
 
== De Wikimedia Conferentie 2011 komt eraan! ==
 
[[File:Wikimedia nederland.svg|100px|right]]
Hallo allemaal!
 
Op zaterdag 5 november organiseert de Vereniging Wikimedia Nederland in Utrecht de jaarlijkse Wikimedia Conferentie Nederland!
 
De Wikimedia Conferentie wordt voor de vijfde maal georganiseerd en ook dit jaar hebben we weer een goed gevuld programma met diverse sprekers omtrent de thema's wiki's en Cultureel Erfgoed. Zo kun je meer te weten komen over de toekomst van gadgets voor Wikipedia, de meerwaarde van het vrijgeven van fotocollecties en kun je leren over het gebruik van sjablonen en categorieën. Aan het einde van de dag zal de prijsuitreiking van de in september georganiseerde fotowedstrijd Wiki Loves Monuments zijn, waarvoor je ook van harte bent uitgenodigd.
 
De conferentie vindt plaats van 9.30 tot 18.00 bij Media Plaza op Hoog-Catherijne in Utrecht (direct naast het Centraal Station!). Vanaf 15.00 uur is de conferentie vanwege de prijsuitreiking vrij toegankelijk. <br>
Verenigingsleden krijgen bij ons uiteraard een speciale korting op de toegangsprijs. Nog geen lid? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om je via de voorinschrijving kostenloos in te schrijven voor 2011 èn 2012!
 
Ga voor meer informatie naar [http://www.wikimediaconferentie.nl/ wikimediaconferentie.nl] en schrijf je in!
 
Tot op 5 november! [[Gebruker:Ciell|Ciell]] ([[Overleg gebruker:Ciell|overleg]]) 10:02, 20 okt 2011 (CEST)