Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Romaine"

1.689 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
(→‎Vorke: 't lijkt allemaal vrij goed)
:::Zee ok [[ Gebruker:Erik Warmelink/Vrömde interwiki's‎]] [[Gebruker:Droadnaegel|Droadnaegel]] ([[Overleg gebruker:Droadnaegel|overleg]]) 00:55, 14 des 2013 (CET)
::Ik ben nu op 11 december (erg vroeg) dan wel 10 december (erg laat) en 't lijkt allemaal vrij goed. Toch had ik liever dat een bot de grote aantallen interwiki's die op wikidata staan, zou weghalen. Juist de laatst overgebleven interwiki's geven soms aan waar de schoen wringt. --[[Spesiaal:Biedragen/80.114.178.7|80.114.178.7]] 03:21, 14 des 2013 (CET)
 
* Ik heb gemerkt dat bij het afwerken van interwikiconflicten er een groot deel veroorzaakt werden door redirects/sectionlinks, en dat het in stand houden daarvan het probleem ook in stand blijft houden.
* Het probleem van een lokale link naar een sectie, kan in de nu/toekomst een artikel dat op Wikidata is toegevoegd blokkeren. Tevens is het onderhoud van die links erg lastig: kopjes kunnen heel eenvoudig gewijzigd worden zonder dat dat op een andere wiki wordt aangepast. Tevens wordt een dergelijke interwikilink gezien als een interwikiconflict. Verder is de sectie in andere talen bedoeld voor datzelfde artikel in een andere taal.
* Ik zie niet alles, ik het dus niet altijd dat er hier een bericht wordt geplaatst of ik vergeet het ongewild, kan gebeuren.
* Ik heb op mijn kladblok een lijst gezet met de artikelen die op 24 november 2013 lokaal interwiki's hadden, zie: https://nds-nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Gebruker:Romaine/Kladblok&oldid=272322 . Dan kun je in alle gemak dit afwerken onafhankelijk van het aantal bewerkingen. Hoewel ik probeer om een quickscan te doen voor een besluit ten aanzien van lokale interwiki's, is het prettig als iemand ze uitgebreider bekijkt. Er kunnen immers ook met andere talen interwikiconflicten voorkomen.
* Verder kan ik van harte aanbevelen - als de interwikiconflicten opgeruimd en gecontroleerd zijn - ook eens langs deze lijst van artikelen zonder koppeling aan equivalenten te gaan: [[Spesiaal:OngekoppeldePaginas]]. Koppeling op Wikidata maakt op anderstalige Wikipedia's nds-nl wiki toegankelijker en eenvoudiger vindbaar. [[Gebruker:Romaine|Romaine]] ([[Overleg gebruker:Romaine#top|overleg]]) 04:02, 14 des 2013 (CET)
683

bewarkingen