Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Romaine"

761 bytes toegevoegd ,  7 jaar geleden
(→‎Vorke: @Romaine)
* Verder kan ik van harte aanbevelen - als de interwikiconflicten opgeruimd en gecontroleerd zijn - ook eens langs deze lijst van artikelen zonder koppeling aan equivalenten te gaan: [[Spesiaal:OngekoppeldePaginas]]. Koppeling op Wikidata maakt op anderstalige Wikipedia's nds-nl wiki toegankelijker en eenvoudiger vindbaar. [[Gebruker:Romaine|Romaine]] ([[Overleg gebruker:Romaine#top|overleg]]) 04:02, 14 des 2013 (CET)
*: Die heb ik onder het kopje [[Spesiaal:Gien interwiki]] gezet. --[[Spesiaal:Biedragen/80.114.178.7|80.114.178.7]] 17:01, 14 des 2013 (CET)
*::"''en die ene bewerking reverten''" -> dat is in ieder geval geen oplossing, want daarmee worden de lokale interwiki's in stand gehouden teriwjl we dat als een van de problemen juist proberen op te lossen.
*::Als er een taal gekozen wordt om aan te koppelen zou ik sterk adviseren om niet nds te kiezen, maar Nederlands, Engels of Duits. Dat zijn drie relatief grote en belangrijke talen voor hier als het gaat om interwiki's. nds klinkt misschien leuk, maar dan verhoogt het de kans op fouten en problemen doordat je met een intermediair werkt terwijl rechtstreeks meestal mogelijk is.
*::Dat er interwiki's lokaal weggehaald worden is geen kind-en-badwater. [[Gebruker:Romaine|Romaine]] ([[Overleg gebruker:Romaine#top|overleg]]) 23:00, 14 des 2013 (CET)
683

bewarkingen