Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Mathonius"

3.122 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
→‎Wat 'n gedoe: de drie moande bint veurbie
K (+noindex)
(→‎Wat 'n gedoe: de drie moande bint veurbie)
Moi Mathonius, ik zie 't nu pas wat 'n gedoe d'r is geweest over 'n biedroage van oe op mien OP. De uutsproak had ik alwel gezien in 't proatkefee. Wat hierboven stiet, doarvan breekt toch mien klomp. Jammer dat ut zo mot met de uutsproak van Grunneger 1, moar ik vind 't toch dat hij 't goed hef doan. Misschien had ie, of iene van die aandere gebrukers hierboven, een bericht over dit op mien OP achter kunnen loaten. Gr. [[Gebruker:Silver Spoon|Silver Spoon]] 17:18, 29 jan 2011 (CET)
:Dag Silver Spoon, vind je dat nu werkelijk een goede uitspraak? De moderator in kwestie zegt hierin het volgende: ''"Daarbij moet ik wel vermelden dat ik de mogelijkheid van enige betrokkenheid van gebruiker Mathonius bij de privé-zaken van gebruiker Erik Warmelink niet uitsluit."'' Uit deze uitspraak blijkt dat hij helemaal niet [[Wikipedie:Goa uut van goede wil|uitgaat van goede wil]]. Ik heb de verschillende overlegarchieven van Erik Warmelink eens doorgelezen en het komt erop neer dat hij iedereen die het ook maar een beetje met 'm oneens is beschuldigt van sokpopperij en/of bedreigingen. Dat de moderatoren op deze wiki tegen dit soort wangedrag niet durven op te treden, pleit geenszins voor hen noch voor de Nedersaksische Wikipedia. Daarnaast werkt zo'n uitspraak averechts als de bepalingen ervan niet worden gehandhaafd. Warmelink blijft zich misdragen, zie bijvoorbeeld <span class=plainlinks>[http://nds-nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruker:Silver_Spoon&action=historysubmit&diff=177869&oldid=177853 hier] en [http://nds-nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_gebruker:Silver_Spoon&action=historysubmit&diff=178224&oldid=178209 hier]</span>. De dienstdoende moderator stelt dat "beide standpunten niet kunnen worden bewezen". Warmelinks standpunt houdt in dat ik een sok- of vleespop ben van jou en/of ene Mentifisto. Mijn standpunt houdt in dat Warmelinks beschuldigingen ongegrond zijn. Bij een gebrek aan bewijs blijft mijn standpunt dus als enige overeind. Om enige mate van rechtszekerheid en rechtvaardigheid te bewaren op deze wiki is het in dit geval juist wel van belang om een der partijen 'gelijk' te geven. Let op, het is mij niet eens te doen om wie er gelijk heeft. Het gaat mij om de stelselmatige zwartmakerij door Warmelink, daar moet een eind aan komen. By the way, als Warmelink niet zo ongelooflijk scheutig met z'n privé-gegevens zou omgaan en niet zo trollerig met andere medewerkers, dan denk ik dat het risico van een bedreiging aanzienlijk zou afnemen. Bedreigingen zijn niet goed te praten, maar de achterliggende reden(en) kunnen wel begrijpelijk zijn. Overigens legt Warmelink mij hierboven woorden in de mond, ik beschouw Droadnaegel absoluut niet als bemoeial en was erg blij met zijn (en Woolters') tussenkomst. Met vriendelijk groet, [[Gebruker:Mathonius#top|Mathonius]] ([[Overleg gebruker:Mathonius#top|overleg]]) 12:11, 30 jan 2011 (CET)
::Dag schuilnaampje(s?), ik kan me, in tegenstelling tot degene die zich laf achter het schuilnaampje Mathonius verbergt, wel aan de uitspraak houden dat we (onder de accounts [[gebruker:Erik Warmelink]] en [[gebruker:Mathonius]]) elkaar niet mochten aanvallen. Uit de uitspraak blijkt dat de moderator niet alleen uitgaat van de goede wil van schuilnaampjes, maar ook van de goede wil van mensen die geen schuilnaampje gebruiken. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Je beschuldiging ("''overlegarchieven doorgelezen''" en verder) is onterecht, het is eerder dat ik vrij snel onaardig ben tegenover iemand die mijn vader bedreigt. Wat ik wel toe moet geven, is dat iemand die loslippig is tegenover de bedreiger(s?) (buiten wikipedia, of met een andere sok op wikipedia) net zo onaardig behandeld kan worden. Als ik op wikipedia geen redenen kan vinden, waarom de bedreiging van een ander zou komen, ga ik uit van dezelfde persoon (of meatpoppen). --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Dat een moderator op nl.wiki een editwar van hem/haar met een gebruiker op de overlegpagina van diezelfde gebruiker beslist door de gebruiker voor twee jaar te blokkeren, tekent die moderator. Dat die schuilnaam nog steeds moderator is, tekent nl.wiki. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Ik kan bewijzen dat ik Erik Warmelink ben, ik daag jullie beiden uit te bewijzen dat jullie samen ouder dan 18 jaar zijn (en dat wordt lastig met die kleu(te)rige handtekeningen). Ik durf te vertellen dat [[gebruker:129.125.102.126]] mijn IP-adres is, dat durft(/en?) degene(n?) die me de bedreigingen over open proxy's stuurt, waarschijnlijk niet. Af en toe voegen proxy's headers toe die vertellen waarvandaan de e-mail kwam. Heel af en toe zou die instelling pas kort geleden veranderd kunnen zijn. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Ik noemde Mentifisto omdat een '''eerste''' bewerking op [[Nijverdal]] (je weet wel, de plaats waar mijn vader woont) erg toevallig is, maar verklaard kan worden doordat een derde met een vandalistische bewerking Mentifisto laat reverten. Dat is veel minder waarschijnlijk bij een bedreiging die verstuurd wordt '''voordat''' Mathonius Silver_Spoon welkom heet. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Mijn standpunt houdt in, dat alle schuilnaampjes ervoor kiezen om behandeld te worden als "het schuilnaampje" totdat ze herkenbaar bijgedragen hebben. Als je dat niet wilt, kun je onder IP-adres of je eigen naam bewerken. Daadwerkelijk bijdragen lijkt, in jouw geval, te veel gevraagd: je kunt niet eens Plat lezen. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Bedreigingen zijn inderdaad niet goed te praten, dat je het toch probeert, tekent je. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
::Ik legde jou geen woorden in de mond, ik citeerde uit [[gebruker:Droadnaegel]]s "''noem mij een bemoeial''". --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 01:12, 30 apr 2011 (CEST)
7.703

bewarkingen