Verskil tüsken versys van "Overleg gebruker:Erik Warmelink"

232 bytes toegevoegd ,  10 jaar geleden
→‎es:Re:Punt: je volgende vandalisme hier, zal ik niet op je thuispagina (op es:) bespreken
K (→‎es:Re:Punt: en alles dit over één punt)
(→‎es:Re:Punt: je volgende vandalisme hier, zal ik niet op je thuispagina (op es:) bespreken)
:::Zowel Savh als Trijnstel zijn sokpoppen, die gebruikt worden door (naar ik hoop) iemand die alleen die ene sokpop gebruikt. Waar beschuldigde ik de persoon achter de sokpop van sokpop'''mis'''bruik? Het zou onaangenaam zijn als mensen die hetzelfde IP-adres gebruikten, werden afgesloten vanwege de stommiteiten van Savh. Ik had het nog niet over sokpop*mis*bruik. Maar vertel eens, wat trok Trijnstel/Savh naar nds-nl.wiki? --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]]
:Ik vraag je vriendelijk op te houden met trollen op mijn Spaanse overlegpagina, of het zou kunnen leiden tot een blok, zoals op nlwiki. Het gaat trouwens over een "stomiteit", niet meerdere. Het is niet nodig om zo tekeer te gaan om één punt. Groeten, [[Gebruker:Savh|Savh]] 21:42, 30 apr 2011 (CEST)
::Dag gebruiker achter de schuilnaam Savh, je volgende vandalisme hier, zal ik niet op je thuispagina (op [[:es:]]) bespreken. Ik zal direct om een blok vragen. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 21:47, 30 apr 2011 (CEST)
7.703

bewarkingen