Verwijderde inhoud Toegevoegde inhoud
Erik Warmelink (Oaverleg | bydragen)
K →‎Vlag van Enschede: (nl:) Ja, 32X vandaliseert in al mijn voorbeelden
Krinkle (Oaverleg | bydragen)
Regel 105:
:::::::En nadat je erop gewezen bent dat je kinderachtig reageert, reageer je helemaal niet meer ([[gebruker:32X]] doet dat wel[http://ru.wikipedia.org/w/index.php?title=Энсхеде&diff=prev&oldid=25160599][http://nds.wikipedia.org/w/index.php?title=Eanske&diff=398954&oldid=398397]).
:::::::Maar, nogmaals, het gaat mij vooral om dat "'''oncontroversiële''' opruiming": als het oncontroversieel zou zijn, zou CommonsDelinker langs kunnen komen '''voordat''' de afbeeldingen verwijderd worden. --[[Gebruker:Erik Warmelink|Erik Warmelink]] 14:38, 8 jun 2010 (CEST)
: CommonsDelinker heeft zowel de functionaliteit om afbeeldingen van pagina's te halen (bijv. als deze verwijderd zijn i.v.m. auteursrechtenschending) en de functionaliteit om afbeeldingen te vervangen ("universal replace") wanneer bijvoorbeeld een foutieve versie is verbeterd, of wanneer er een betere versie is, of wanneer het een duplicaat betreft. Deze universal replace wordt ingepland op het moment dat het duplicaat gevonden en gemarkeerd is. Afhankelijk van de situatie kan het andere bestand worden verwijderd, doorverwezen of gelinkt worden met de andere. Nog kort betreft de terugdraaien van jou na de vervanging door CommonsDelinker, het ontging mij inderdaad even dat de een een 1px randje had en de ander niet. Ik zie dat gebruiker "32X" dit inmiddels heeft gefixed met de "border" functie, wat ik niet begrijp ik waarom je dat vervolgens weer ongedaan maakt. Als de kleur van het randje n.a.v. de "|border"-functie volgens jou niet goed is, dan kun je een verzoek indienen om onderstaande toe te voegen aan Wikipedia's [[MediaWiki:Common.css]]<pre>img.thumborder { border:1px solid black; }</pre> Waarbij <code>#777</code> staat voor de kleur (777 is donker grijs), en "1px" voor de dikte. Het lijkt me ongewenst om voor alle soorten randjes variaties op het bestand te maken/upload/houden. Dat zou resulteren in een circus situatie met overal andere randjes. Daarvoor heeft men juist die "|border"-functie ingebouwd zodat het op het gehele project er het zelfde uitziet. <br />Tot slot nog even over "shorter code". Of de broncode nu een paar karakters meer of minder is lijkt me niet van belang, ik denk dat het randje aan extra pixels meer downloadtijd inneemt dan het renderen van een *css-randje (In beide gevallen zal het verschil nihil zijn, maargoed:). Als het wat uitmaakt kun je in het sjabloon waarin de Wapenafbeelding wordt gebruikt inbouwen om '|border' te gebruiken waardoor het niet in het artikel hoeft te staan. Dit is bijvoorbeeld op [http://nl.wikipedia.org/wiki/Enschede nl.wikipedia] het geval, daar zie je niet "|border" in de code staan. [[Gebruker:Krinkle|Krinkle]] 14:49, 10 jun 2010 (CEST)